Δελτίου τύπου 2
June 16, 2015
Δελτίου τύπου 2
June 16, 2015

Δελτίο τύπου 01

Μετά την εγγραφή του σωματείου μας στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ», με έδρα το Βαθύ Αυλίδας.

Στόχος και σκοπός του Σωματείου μας είναι η ανάπτυξη των αθλητών της ευρύτερης περιοχής, στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό και την συμμετοχή του σωματείου σε πρωτοπόρα προγράμματα, τα οποία προάγουν την αθλητική παιδεία και το «ευ αγωνίζεσθε».

Προς ενημέρωση όλων των αθλητών και λοιπών ενδιαφερομένων, αισθανόμαστε την ανάγκη να διαψεύσουμε εκείνους που προσπάθησαν με ανακρίβειες να εμποδίσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια που ξεκινούμε άνθρωποι του Αθλητισμού, άνθρωποι που κινούμαστε  με γνώμονα την αγάπη και το μεράκι μας για την καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό γενικότερα – έχοντας μοναδικό σκοπό να χτίσουμε κάτι πολύ όμορφο στην περιοχή και όχι να γκρεμίσουμε.

Πράγματι, σεβόμενη την ανάγκη συνύπαρξης περισσότερων αθλητικών συλλόγων στην περιοχή μας και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες όλων των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται ήδη στην περιοχή και με τις οποίες πλέον θα συστεγαζόμαστε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αυλίδας. Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπ’ όψιν το γεγονός ότι είμαστε νεοσύστατος σύλλογος, αιτηθήκαμε να μας δοθούν οι  λιγότερες δυνατές ώρες/εβδομάδα για το χειμερινό πρόγραμμα προπονήσεων, ήτοι μόλις 15 ώρες ανά εβδομάδα και, πάντοτε, σύμφωνα με τα τμήματα καλαθοσφαίρισης που θα δημιουργηθούν στο Σύλλογό μας!

Επιπλέον αιτηθήκαμε από την αρμόδια υπηρεσία Κατανομής ωρών στα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν δημοτικά κλειστά Γυμναστήρια, την ΔΟΑΠΠΕ Χαλκίδος, να μας χορηγηθούν ώρες και για τα θερινά τμήματα προπόνησης. Για το συγκεκριμένο θέμα, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή μας, μέσα από το υπό κατασκευή site της ομάδας μας και την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook με την επωνυμία ΄’ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ’’. Από τα ανωτέρω, αλλά και από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορείτε στο εξής να ενημερώνεστε και ηλεκτρονικά  για κάθε δράση του συλλόγου μας!

Γραφείο Τύπου – ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *