Τεχνικό Επιτελείο

Ο Αίαντας Αυλίδας αποτελεί μια νέα προσπάθεια στο χώρο του μπάσκετ, που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους που ασχολούνται από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και στόχος τους πλέον είναι να μεταδώσουν τις γνώσεις , τις εμπειρίες τους και το πάθος τους στους μικρότερους αθλητές. Για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες του συλλόγου, με μακροχρόνιο στόχο να πλάσουμε καλούς Ανθρώπους,καλούς συμπαίχτες,καλούς παίχτες και το σημαντικότερο, ανθρώπους εμπλουτισμένους με τα αθλητικά ιδεώδη.
Η επιλογή της έδρας μας στην Αυλίδα ήταν μια προφανής επιλογή. Για χρόνια συμμετέχω (σε αγωνιστικό κυρίως επίπεδο με επιτυχία) σε ομάδες τις ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι αγωνιστικά, εσχάτως και προπονητικά στην Αυλίδα,βοηθώντας την να εξελίχθει το άθλημα που τόσο αγαπώ. Έχοντας πλέον δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης με πολλούς ανθρώπους της περιοχής και νιώθωντας κομμάτι αυτής,δεν θα μπορούσα να αρνηθώ σε ανθρώπους οι οποίοι με παρότρυναν να δημιουργήσουμε κάτι νέο στην περιοχή και η μέχρι τώρα στήριξη τους, σε πολλά επίπεδα, είναι συγκινητική και αληθινή. Είναι κοινότυπο, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλό για τα παιδία μας, για την ευρύτερη περιοχή της Αυλίδας και για τον Αθλητισμό.


Σύντομα θα ανακοινωθούν τα θερινά και τα χειμερινά τμήματα του συλλόγου μας, οι εγγραφές αθλητών και άλλες δράσεις. Σας περιμένουμε….

basketball : love, respect, devotion, hard work

We are close to people

Γίνε μέρος της προσπάθειας μας!

center