Δελτίο τύπου 01
June 12, 2015
Τα λόγια των τίτλων τέλους.
June 18, 2015
Δελτίο τύπου 01
June 12, 2015
Τα λόγια των τίτλων τέλους.
June 18, 2015

Δελτίου τύπου 2

Δυστυχώςκαι ενώ προσπαθήσαμε και προσπαθούμε καθημερινά να μην έρθουμε σε καμία αντιπαράθεση με κανένα από τα σωματεία που συστεγάζονται στο κλειστό γυμναστήριο της Αυλίδας, κάποια ψέματα και κάποιες ανακρίβειες μας ξεπερνούν και νιώθουμε την υποχρέωση να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή σε αυτή την προσπάθεια.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε ότι εφόσον μας ζητήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, καταθέσαμε αίτηση για το σύνολο των ωρών που θα χρησιμοποιούν τα τμήματα των ακαδημιών του Αίαντα για την περίοδο από 19/06/2015 έως και 31/07/2015, και ενώ οι ώρες που ζητήσαμε ήταν 17:00- 20:00 το απόγευμα για τις μισές μέρες της εβδομάδας και 19:00-22:00 το απόγευμα για τις υπόλοιπες, σήμερα 16/06/2015 ενημερωθήκαμε για το θερινό πρόγραμμα που βρίσκεται υπό έγκριση( το οποίο και παραθέτουμε παρακάτω προς ενημέρωσή σας ). Διαπιστώσαμε ότι οι ώρες που μας δόθηκαν (14:00- 19:00 μ.μ.καθημερινώς), είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες,καθώς η ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Αυλίδας είναι αποπνικτική και ιδιαίτερα επικίνδυνη για προπονήσεις ιδίως των μικρών ηλικιών. Σεβόμενοι τη δυσκολία κατάρτισης του θερινού προγράμματος προπονήσεων από την αρμόδια υπηρεσία (ΔΟΑΠΠΕΧ) και δείχνοντας την κατανόησή μας ως νεοσύστατος σύλλογος, θα διαμορφώσουμε τις προπονήσεις των ακαδημιών του Αίαντα προς όφελος όλων των αθλητών, αξιοποιώντας τις συγκεκριμένες‘’άβολες’’ ώρες.

Τέλος,επειδή η αθλητική παιδεία, ο πολιτισμός και η κουλτούρα που διέπει τα μέλη,τους αθλητές και το σύλλογο του Αίαντα, δεν επιτρέπει συμπεριφορές και προσπάθειες αποκλεισμού ή διαπόμπευσης οποιουδήποτε σωματείου ( Tae KwoDo, Γ.Σ. Αυλίδας κλπ.),  θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση και προς όλους αυτού που διαστρεβλώνουν συστηματικά την αλήθεια, πως ο σύλλογος του Αίαντα Αυλίδας επιδιώκει την αρμονική συνεργασία με κάθε άλλο αθλητικό ή πολιτιστικό σύλλογο και την από κοινού διαμόρφωση του προγράμματος όπου αυτό απαιτείται. Χαρά μας και μέλημά μας είναι να μπορούμε να κάνουμε ακόμη και κοινές (με όλα τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής) αθλητικές δράσεις που θα αναδεικνύουν και θα προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη.

Ο αθλητισμός είναι κοινός και ανήκει σε όλους…………………

Γραφείο Τύπου – ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *